zaterdag 30 juni 2018

Jules aan zee - laatste schoolweek

Wat een leuke laatste week! 

Op maandag was het sportdag: alle kleuters werden in groepjes verdeeld door elkaar en deden 5 verschillende activiteiten. Fietsen, volksdans, bewegingsomloop, estafette en op het springkasteel (foto's vind je op de klasblog van de kikkerklas)

Op dinsdag aten we frietjes op school, mmm!!!

Op woensdag hebben we een wandeling gemaakt naar een grasveld, daar aten we fruit, dronken we water, liepen we door het hoge gras en speelden we nog 'zonnebrilletje leggen' Jaja mama's en papa's de kindjes van de Nijntjesklas zijn al flinke wandelaars!

Op donderdag hebben we in de voormiddag fristi-ijsjes gemaakt en in de namiddag buiten gespeeld met water! Heerlijk! 

Vrijdag, de laatste dag van het schooljaar. Voor de speeltijd mochten de kindjes één van hun lievelingsactiviteiten doen: verkleden en dansen! Na de speeltijd aten we de ijsjes op en speelden we voor de laatste keer op de speelweide.

We sloten het schooljaar af met 28 kleine kleutertjes, wat een groep! Maar ik moet er wel bij zeggen dat het super flinke kindjes zijn! Het was leuk om aan die kleine kapoentjes 'les' te geven.

Ik wil de ouders zeker ook bedanken voor de medewerking tijdens het schooljaar, voor de lieve woordjes en voor de leuke aandenkentjes!
Ik kijk met een zeer tevreden blik terug op het schooljaar! 

Ik wens jullie een zalig verlof! Geniet van jullie kindjes en hopelijk van de vele zon ;)

En ik zie jullie in september terug! Of misschien eens in de vakantie ;)

Lieve groetjes 

Juf Emmely

Afbeeldingsresultaat voor jules vakantie
Klik op Jules om de zonnige foto's te bekijken, de foto's van de verjaardagen staan ertussen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten